10 ani de GDF SUEZ în România

Newsletter_600px_wide2

Un moment aniversar reprezintă o punte între realizările trecute și ambițiile viitorului. Sărbătorim anul acesta 10 ani de prezență a Grupului GDF SUEZ în România și, totodată, parteneriatul nostru și energia care ne unește.

Privim ultimii 10 ani ca perioada în care am evoluat împreună cu clienții noștri, am ajustat și am dezvoltat serviciile pe care le oferim astfel încât să răspundem tuturor nevoilor dumneavoastră.  Am reușit în acest fel să câștigăm încrederea a peste 1,4 milioane de clienți în România.

La aniversarea a 10 ani de prezență a Grupului GDF SUEZ în România, ne bucurăm să împărtășim cu dumneavoastră reușitele realizate până în prezent:

•    Am construit o relație de încredere între consilierii și clienții noștri.
•    Am fost pionieri ai serviciului de transmitere gratuită a facturii prin e-mail.
•    Am lansat Agenția online, unde clienții noștri pot plăti direct factura de gaze naturale.
•    Am dezvoltat pentru clienții noștri oferte de energie, servicii tehnice asociate și soluții dedicate optimizării consumului.
•    Am susținut comunitatea prin derularea unor programe de responsabilitate socială de amploare în domenii precum educația, sănătatea, protecția mediului înconjurător.

Rămânem în continuare aproape de dumneavoastră prin site-ul www.gdfsuez.ro, unde găsiți toate noutățile, serviciile și ofertele noastre.

Vă mulțumim!